TÜMSİAD YETKİLİLERİ CC HOLDİNG’İ ZİYARET ETTİ
10 Mart 2020, Salı
Twitter'da Paylaş Whatsapp'ta Paylaş
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Başkanı Sayın M. Kemal ŞERBETÇİOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri Cemal BALABANOĞLU, Ahmet ÇİÇEKAY, Kerim GÜNAYDIN, Mesut EREN, İsmail ÇOLAK, Murat HATKENLİ ile beraber CC Holding’e ziyarette bulundular.
CC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Cevher ÇENKCİ TÜMSİAD Yetkililerini makamında ağırdı. Ziyaret sırasında Türkiye ekonomisine yapılabilecek katkılar üzerinde yoğunlaşıldı. Bu çerçevede nasıl çalışmalar gerektiği, geleceğe yönelik gerekliliklerin erken fark edilmesi ve yatırımların bu alanlarda yoğunlaşması gerektiği üzerinde duruldu. Her geçen gün daha hızlı bir şekilde ilerleyen teknolojiyi yepyeni ve farklı projelerle yakalamak gerektiğinden bahsedildi.
TÜMSİAD’ın yol haritasının ‘’ toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesine hizmet etme’’ maddesi çerçevesinde toplumsal kalkınma için yapılabilecek katkılara değinildi. TÜMSİAD’a üye firmalar arasında olmaktan her zaman mutluluk duyan CC Holding ailesi ileriye dönük olarak işbirliklerine açık olduğunu ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak için çalışmalarına devam edeceğinden bahsetti. Sn.Cevher ÇENKCİ karşılıklı fikirlerin beyan edilmesi ile sonuçlanan ziyaretin, CC Holding şirketler topluluğuna ve TÜMSİAD’a başarılar getirmesini temenni etti.
CC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Cevher ÇENKCİ bu güzel ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD yetkilerine teşekkürlerini ilettiler.
TR
EN





